fredag 24 oktober 2008

Ni har gjort min favoritfärg ond

JAG FÖDDES INTE TILL DEN HÄR VÄRLDEN FÖR ATT SE JAN BJÖRKLUND SITTA VID MAKTEN!
Jan Björklund tycker att det är viktigt med ordning och reda i skolan. Eleverna ska ha respekt för läraren. För han är Gud. Om de sen har respekt för varandra spelar inte Jan någon roll. För han är ju inte elev. Heil Hitler. På Jans tid var det minsann inget smsande under bänken inte. Keps på eller av betyder allt.
Jan Björklund tycker om friskolor. Mera säger Jan. Jan tycker också att elitklasser är att eftersträva. Då kan ju de mest motiverade bli ännu mer motiverade. resterande är ju säkert bra på nåt annat. Självklart är det endast inom de naturvetenskapliga ämnena de klasserna ska existera. Heil Hitler. Jan vill att barnen ska få betyg i allt tidigare åldrar. Helst redan i förskolan. Så man redan där kan se vilka som inte håller måttet. Att sen barn inte är förmögna att skilja på person och prestation är inget som bekymrar Jan. Han är ju vuxen.
Jan och hans kompisar tycker att det ska kosta mer att besöka akutmottagningen. Därför höjer de nu avgiften. De som tyckte att jag var löjlig när jag sa att borgarna kommer att privatisera allt de bara kan och att bra sjukvård kommer att kosta kan ju sätta in pengar till alla ensamstående föräldrar som övertalar sina barn att sprucken mjälte väl inte gör så ont. Heil Jan.

Inga kommentarer: